Pri izbiri stroja za domačo ali profesionalno rabo smo najpogosteje pozorni tudi na samega proizvajalca. Od njega je namreč v veliki meri odvisna kakovost in ne nazadnje življenjska doba naprave. Izdelek uveljavljenega proizvajalca kupca praviloma stane kar nekaj več denarja, a se kupec dobro zaveda prednosti izdelka na dolgi rok.

Tokrat se osredotočamo na proizvajalca Oleo Mac. Zagotovo ste se že rokovali z vsaj eno od naprav OM. Na trgu so vam na voljo na primer Oleo Mac kosilnice, ki na sploh veljajo za eno od boljših izbir.

oleo mac

Naprave Oleo Mac

Naprave Oleo Mac lahko razdelimo na več kategorij: Oleo Mac kosilnice, električne žage OM, višinski obrezovalci OM, motorne kose OM, sesalniki in pihalniki za listje OM, vrtalnik za zemljo OM in prekopalniki OM.

Vse kategorije vključujejo vrhunske proizvode. Stroji Oleo Mac so namenjeni tako profesionalni kot domači rabi. Orodja so zasnovana po posebnem načelu DIY, kar bi pomenilo naredi sam oziroma do it yourself. Namenjena so za žaganje drv, obrezovanje in podiranje dreves, košnjo vrtov, travnikov in drugih večjih površin. Skupni imenovalec OM naprav je kakovost, zanesljivo delovaje ter preprostost uporabe ter vzdrževanja.

oleo mac orodje

Kosilnice in žage Oleo Mac

Žage in kosilnice Oleo Mac so dobro poznane vsem uporabnikom, ki pri svojem delu doma ali kje drugje prisegajo na hitro in učinkovito opravljeno delo. Žage in kosilnice priznane blagovne znamke so vam na voljo v številnih različicah.

Električne žage OM so namenjene zlasti za domača opravila, na primer za rezanje drv za kamine ali peči, za številna druga manjša opravila. Žage Oleo Mac se odlikujejo s svojo vrhunsko kombinacijo visoke zmogljivosti, z enostavno uporabo ter ne nazadnje še z minimalnim vzdrževanjem.

Motorne kose 

Izbira Oleo Mac kosilnice vas ne nazadnje morda pripelje do druge rešitve, ki jo boste našli pod oznako OM motorna kosa. Takšna naprava je zlasti primerna za čiščenje in krčenje travnatih površin ter za grmičevja na domačem zemljišču. Ne nazadnje se motorna kosa odlično obnese tudi na pobočjih, ki so na gosto porasla z najrazličnejšo vegetacijo.

Poleg izbire Oleo Mac kosilnice ali motorne kose istega proizvajalca pa se vam morda splača poseči po še eni napravi OM. Na voljo so vam tudi kakovostni in učinkoviti sesalniki ter pihalniki za listje. Takšne naprave so še posebej dobrodošle tam, kjer si želite na večjih površinah na hitro in učinkovito odstraniti listje in druge ostanke drevja. Odlično se izkažejo Oleo Mac puhalniki in sesalniki z drobilnikom.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja