V osnovi se dnevni regali lahko ločijo na enostavne regale, ki se jih namešča na steno. Ti pa se v nadaljevanju praviloma ločijo z enojnimi ali pa več številnimi mesti za odlaganje. Narejeni so v več različnih barvah ter iz različnih vrst materialov. Najpogosteje izbrani regali za dnevni prostor pa so takšni z eno, dvema ali tremi odlagalnimi policami ter so v poljubnih širinah in višinah. Globina regalov se giblje okoli 29 centimetrov.

Na sploh so dnevni regali najbolj primerni za dnevne sobe, enako dobrodošli so tudi v pisarnah ter otroških sobah. Ne nazadnje pa nam lahko koristno služijo tudi kot knjižni regali ali pa kot samostoječi regali, ki predstavljajo odličen dodatek osnovnemu pohištvu.

Med najbolj priljubljenimi oblikami so kvadratasti, vzdolžni in stopničasto vzpenjajoči regali

Kupci se zlasti navdušujejo nad visečimi in vzdolžnimi regali z enim ali pa več odlagalnimi mesti. Zelo priljubljeni so tudi takšni dnevni regali, ki jih je možno oblikovno poljubno spreminjati. Ti so primerni za postavitev ob zidno steno ali pa za v kot. Med tovrstnimi so najbolj poznani tisti, ki so pravilne, kvadrataste oblike. Na trgu so na voljo v obliki visečih regalov za steno, v različnih barvnih odtenkih ter različnih oblik.

Daleč med najbolj priljubljenimi pa so dnevni regali, ki so kvadratasti, vzdolžni ter stopničasto vzpenjajoči, pri katerih ima vsaka naslednja omarna vertikala po eno odlagalno mesto več. Takšne vrste pohištva za dnevno sobo lahko obešamo na steno ali pa postavljamo na tla ob pisalne mize ter drugo vrsto pohištva.

Moderno postavljen dnevni regal v dnevni sobi.

V čem je prednost moderno zasnovanih dnevnih regalov

Največja prednost moderno zasnovanih dnevnih regalov je v njihovi raznoliki kombinatoriki, prav tako v njihovi igri materialov ter barv. Dobavljivi so z najrazličnejšimi dodatnimi detajli, kot so na primer knjižne police, viseči poličniki, srebrne nogice.
Če pa stene v vaši dnevni sobi omogočajo nameščanje dodatnih polic za odlaganje, so izjemno dobrodošle tudi stenske police. Te so vam prav tako na voljo v različnih materialih ter barvnih odtenkih. Med najbolj priljubljenimi in iskanimi barvami so v tem hipu roza, bela, rdeča in zelena.

Tovrstne police so izjemno priljubljene tudi v otroških sobah, kjer poskrbijo za še dodatni izkoristek prostora.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja