S prihodom poletja se poleg naše garderobne omare, spremeni seveda tudi tista s čevlji. Medtem ko v garderobi omari poiščemo kratke hlače in še bolj kratke majice ter kopalke, iz omare z čevlji vzamemo superge in seveda natikače. Danes seveda obstaja veliko vrst natikačev, ki se med seboj kar dosti razlikujejo, eden od modelov pa so zagotovo natikači havaianas.

Vrsto natikačev havanianas zagotovo poznate vsi. Zagotovo ste jih imeli vsi vsaj nekajkrat obute tudi sami, saj so klasični natikači za vroče poletne dni.

Vrste natikačev

Natikače havaianas seveda najdemo v različnih velikostih modelih in barvah, kar jih zagotovo naredi unikatne. Danes poznamo veliko vrst različnih natikačev havaianas, predvsem se razlikuje način prileganja na nogo. Lahko so klasične, ali pa tudi bolj posebne, kjer govorimo o drugačnem in bolj kompliciranem, a hkrati bolj udobnem zapenjanju oziroma zatikanju na nogo. 

Vendar vsem vrstam je ista ena stvar, natikači havaianas bodo vedno na voljo v različnih barvah, velikostih, modelih in mnogo drugih stvareh, saj so po tem prepoznavni.

Ženske japonke Havaianas v morsko modri barvi.

Zakaj havanianas natikači

Odgovor je izjemno preprost, sandali havaianas so izjemno cenovno ugodni, lahko jih dobite že za nekaj evrov, seveda je cena različna, vendar v splošnem to niso izjemno dragi čevlji. Razen, če seveda ne nakupujete tistih, ki jih prodajajo velike in bolj prepoznavne, predvsem pa luksuzne znamke oblačil in obutve. Takšne vrste sandali pa imajo lahko tudi visoko ceno.

Drugi razlog za nakup je seveda njihov pomen za nas. To so seveda čevlji, ki so namenjeni hoji po plaži, hoji v vodi in se pri tem ne uničijo tako zelo kot navadni čevlji, ki za to niso namenjeni. Večina jih uporablja za v vodo, hojo do bližnje restavracije ali bara na plaži, ali pa tudi za hojo po mestu. 

Iskanje sandalov havaianas

Iskanje sandalov oziroma natikačev havaianas je izjemno preprosto, najdete jih v lahko praktično vsaki trgovini, tako tisti z živili, kot tudi tisti z obutvijo. Lahko jih seveda kupite tudi na kakšni stojnici ob ali na plaži, vendar bodo tiste zagotovo nekaj dražje. Torej iskanje sandalov je izjemno preprosto, poleg tega pa so cenovno ugodne.

Takšne sandale, kot so sandali havaianas, ima doma velika večina ljudi, še posebno tistih, ki radi zahajajo na plaže. V takšni obutvi je hoja izjemno preprosta in neboleča, predvsem pa vas ne skrbi, da bi se umazale. Lahko jih namreč izjemno preprosto operete in posušite. Sandali havaianas so torej obvezna oprema vaše potovalne prtljage.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja